Portrætfotografering på Bornholm

Flotte portrætfotos er der altid brug for. Ikke mindst nu, hvor næsten alle har en online profil der skaber det vigtige førstehåndsindtryk når nye bekendtskaber opstår.

Jeg har fotograferet portrætter på Bornholm og mange andre steder i over 10 år. Jeg har fotograferet alt fra statsledere til hjemløse, fra direktøren til “den lille mand” – og hele hans familie! Jeg behandler enhver opgave med samme respekt, det gode portrætfoto afhænger nemlig af tillid og god kemi imellem fotografen og individet der lader sig fotografere.

 

PORTRÆTFOTOS TIL REDAKTIONEL BRUG
Jeg er en professionel og pålidelig freelance fotograf på Bornholm, med mange års erfaring i fotografering for danske og udenlandske medier. Portrætter kan være alt fra almindelige headshots til de mere karakterfulde portrætter der placerer personen i miljøet og fortæller en hisorie.

 

PORTRÆTFOTOS TIL ERHVERV
Styrk din visuelle identitet og skab genkendelighed i nærmiljøet med profesionelle medarbejderfotos. Vis dine måske største styrke: Dine friske medarbejdere! Flotte headshots, portrætter til PR-brug mv.

 

PORTRÆTFOTOS TIL PRIVATE
Jeg kommer gerne ud i jeres private hjem og laver familieportrætter, søskendeportrætter osv. Eller vi kan aftale et ‘photoshoot on location’, et sted på Bornholm i holder af. Tag gerne venner med, jo flere personer der skal have portræt, jo mere rabat kan jeg give! Se aktuelt tilbud på forsiden : Portræt til julegave!

 

Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud på portrætfoto!