Videoproduktion på Bornholm

Online video udgør en stadig større del af vores internetforbrug. Med en kort webfilm på din hjemmeside kan du gøre dit budskab og dit brand mere levende, personligt og nærværende. Og det betaler sig! Undersøgelser peger på at effektiviteten af salgs- og markedsføringsarbejde i snit stiger med 50-100% når man også bruger video. Ofte er det simple midler der skal til, og der er sjældent brug for en hel Hollywood film-produktion. En kort præsentationsvideo på ca. 1 minut hvor levende mennesker fortæller om noget de brænder for, gerne krydret med sekundære optagelser der styrker det visuelle udtryk. Så er du rigtig godt igang!

Videoproduktion til dig!

Og alt det der nu skal til med video-optagelser, lyd-optagelser, videoredigering osv., ja, det er noget jeg enormt godt li’at arbejde med og få det hele til at se lidt godt ud! Og jeg vil også meget gerne hjælpe dig med at lave dine videoer. Jeg er i gang med at udbygge min erfaring yderligere på området, og derfor tilbyder jeg også rigtig gode priser. Så ring og hør nærmere. Jeg giver også gerne et uforpligtende bud på en opgave.

Reklamefilm, præsentationsvideoer, profilvideoer…

Jeg har for nyligt lavet optagelserne til denne præsentationsvideo for Bornholms Landbrug. Og i videoen her til højre kan du høre yderligere om mine tanker om de forskellige typer firma-video der er oppe i tiden. Jeg forklarer her fordele ved

  • Salgs- og produkt-videoer
  • Præsentationsvideoer
  • Profilvideoer
  • Indholdsvideoer